Visdommens porte - trilogien om stjernebarnet Lucinda

Vis stort billede
Visdommens porte - trilogien om stjernebarnet Lucinda

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Et strålende lys fylder soveværelset. Lucinda, som svæver på grænsen mellem dag og nat, spærrer de tunge øjne op. Hvad sker der? Hun kan mærke, at lyset ikke vil hende noget ondt, så hun bliver ikke bange, kun nysgerrig. Hvor er det smukt! Det er som varmt guld. Hun sætter sig op i sengen for at se nærmere på det. Hun føler sig omsluttet af det og suget ind i det, og det er en vidunderlig følelse. Lidt efter lidt kommer der et mønster frem, og snart kan hun skimte en skikkelse inde i det gyldne lys. Det er en kvinde, der fylder hele rummet fra gulv til loft. Hun er gennemsigtig og skinnende, og hun har et dejligt smil og meget kærlige øjne. Kvinden bevæger sig hen mod hende, og nu kan Lucinda se, at hun har store, hvide vinger.
”Er du en engel?”
”Ja, jeg er Ariel, din skytsengel.”

Lucinda er en pige på 12 år, som går i sjette klasse. Hun har indtil nu levet et helt almindeligt liv, men har altid følt, at hun var anderledes end sine jævnaldrende. Og pludselig ændres alting, da hun møder sin skytsengel.

Englen Ariel fortæller Lucinda, at hun er et stjernebarn, der er kommet til Jorden for at udføre en mission – og en vigtig del af missionen er at åbne tre porte: Sølvporten, Guldporten og Krystalporten. Sammen tager de to på eventyr i verdensrummet og besøger andre planeter, og Lucinda oplever tidligere liv og kommer tilbage til Atlantis.

Den nye virkelighed får stor betydning for Lucindas forhold til sine forældre, sin morfar, sine kammerater og sin bedste ven Stefan – og for hendes opfattelse af sig selv.

Lucindas rejse mod Visdommens porte strækker sig over tre fortællinger: Lucinda fra stjernerne, Den gyldne lotus og Krystalporten , der alle er samlet i denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Holmen
Sideantal: 696
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 152 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 974 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2012
Oplagsdato: 22 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792888402

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Visdommens porte - trilogien om stjernebarnet Lucinda Skriveforlaget