Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst

Vis stort billede
Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Chick lit når den er bedst!

Klichéknusende og morsom roman om en ung kvindes jagt på sandheden og kærligheden
Med den lille hjembys omrids tatoveret på underarmen flytter Cassiopeia Svensson til Stockholm for at studere jura. I hovedstaden møder hun de pæne piger med fars penge, som bare synes, alting er ”vanvittig romantisk!”, og på hendes hals breder sig røde striber af irritation og tilbageholdt sandhed.
I et anfald af desperation beslutter Cassiopeia sig for at lære at spille klaver, og i opgangen finder hun et opslag om privattimer. ”Jeg skal begynde at tage klavertimer hos en klaveronkel,” er Cassiopeias første tanke. Men klaveronklen viser sig at være i omegnen af halvtreds år yngre end forventet og så gudesmuk, at Cassiopeia er lige ved at eksplodere.
Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst er en klassisk fortælling om at være ung og naiv og forelsket. Med en overrumplende, bidsk humor vrider og vender det unge fortællerjeg på klichéer om den eftertragtede tosomhed.
Om forfatteren
Katarina Sandberg er født i 1992 og opvokset i Kristianstad. Hun studerer bl.a. statskundskab og økonomi og ved siden af skriver hun avisartikler. Sandberg har været nomineret til Den Lille Augustpris tre gange og vundet mange talentkonkurrencer. Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst er hendes debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katarina Sandberg
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Originaltitel: Vi är inte sådana som i slutet får varandra
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 19 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602630

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst Turbine