Væk mig når jeg dør

Vis stort billede
Væk mig når jeg dør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tvede er it-freelancekonsulent, og det går rigtig godt. Han tjener masser af penge, har en flot kæreste og mange interessante kolleger. Men der er nu alligevel noget, der nager. Han er besat af Luise, som han engang mødte til et modeshow. En dag finder han hende liggende besvimet i en skov, og der går ikke længe, før de begynder at komme sammen.
Luise viser sig at have en spiseforstyrrelse, men der er også noget andet galt. Hun er meget optaget af et eventyr, som hun fortæller til Tvede. Snart viser det sig, at hun er overbevist om, at det stammer fra en hemmelig verden, hvor der er en pige indespærret, og at denne verden findes i virkeligheden. Det går efterhånden op for Tvede, at han står overfor at skulle løse et mysterium.
Nils Jacob Rey Henningsen kredser i sin ungdomsroman om emner, der i den grad er aktuelle i et moderne samfund; nemlig stress, psykiske lidelser, spiseforstyrrelse; og romanen handler også om personer, der hver især er lukket inde i deres respektive verdener, men alligevel forsøger at leve sammen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nils Jacob Rey Henningsen
Sideantal: 234
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 220 mm
Højde: 150 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 430 g
Udgivelsesdato: 11 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893178

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk