Ulvepige

Vis stort billede
Ulvepige

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Del 2 af fantasyserien Klintespind, som er inspireret af Møns Klint og de sagn, der knytter sig til denne egn. Bøgernes hovedperson er den stærke og initiativrige Serpina, Klintekongens ottende datter.


Ved starten af bd. 2 har Serpina ved et skæbnesvangert tilfælde undgået at blive spærret inde i klinten sammen med sin familie, da Slangebæreren, den troldmand, som bærer det frygtede Slangesværd, på befaling af Mithrams ærkefjende, en ilddæmon, angreb Mithrams borg. Serpina er ude af stand til at komme sin familie til hjælp og må flygte med den unge mand Noatan til Noatans hjemsted, Enhjørningernes Dal på jagt efter troldmanden, som har bortført vandånden.
Helle Ryding har en fast og trofast fanskare - og læses flittigt af piger fra 12 år og op. Hun har tidligere skrevet trilogien Morganas Kilder. Hun bor i Valby, er uddannet jurist og spiller fløjte.
Citat fra anmeldelse af Serpina i Weekendavisen: ”Bogens verden er både uhyggelig og utrolig smuk, og sproget kombinerer naturbeskrivelser og Serpinas følelser og tanker.” ... "Det er en fantasifuld og uhyggelig fortælling med et lille drys kærlighed oveni."
Helle Ryding fik BMF-prisen for bd. 1 Serpina.
På dette link //youtu.be/kyZN3dCyAn8 kan du se en videopræsentation

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Ryding
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 164 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 541 g
Serie: Klintespind
Udgivelsesdato: 23 May 2013
Oplagsdato: 23 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042063

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk