Sweettalk

Vis stort billede
Sweettalk

312,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Charlotte,” siger han med en rolig stemme. Han vil have, at hun skal være rolig.
”Du kan ikke komme ud lige nu.”
Han er den eneste, der ved, hvor hun er. Ingen andre kan hjælpe hende …
Gennem to børn, som på hver sin måde falder lidt uden for det normale, fortæller Sweettalk en usædvanlig kærlighedshistorie, der bygger på børnenes egen, måske overraskende, logik.
Hovedpersonen er Roman, en tyk og ensom dreng. Han holder sig for sig selv, mens han drømmer om at blive radiovært i New York og lave “sweettalk” til travle lyttere i myldretiden. Roman møder Charlotte, der i højere grad end de fleste mennesker oplever sin omverden uden filter. Hun kan lide Roman, og det forvirrer ham. Ved et tilfælde får han spærret hende inde, og læseren både gyser og røres, mens Roman vælger at holde Charlotte fanget, så han på den måde bedre kan styre relationen mellem dem. Handlingen udspiller sig op til og gennem de fem nervepirrende dage, det lykkes Roman at holde Charlotte fanget.
Dorte Schou er bl.a. uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og står bag flere udgivelser til børn og unge. Hun skriver præcist og nøgent uden at overfortælle eller tale ned til modtageren, og historien bliver pinagtig spændende og efterlader læseren forløst, men samtidig med en ubehagelig fornemmelse i kroppen.
En usædvanlig, rørende og uhyggeligt nervepirrende kærlighedshistorie til unge læsere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Schou
Sideantal: 107
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740605853

Sprog

Dansk