Superstakkel!

Vis stort billede
Superstakkel!

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Superstakkel

Stærk, prisvindende ungdomsroman om at være syg

Tolvårige Belle er alvorligt syg. Hun tilbringer tilværelsen i en hospitalsseng og er træt af det. Hun er også træt af lægerne, sygeplejerskerne og alle de besøgende, der synes, hun er en superstakkel. Hun er træt af, at hendes mor og far er skilt og ikke taler sammen, hun er træt af sine veninder, og hun er træt af at kaste op. Og så er hun træt af udråbstegn!

Heldigvis har hun verdens bedste bedstefar og bedstemor. Og hun har sit skrivehæfte, hvor hun skriver historier, som folk kan læse, når hun er død. Ligesom Anne Frank.

Superstakkel handler om relationer mellem mennesker, om skilte forældre og nærværende bedsteforældre, om dumme veninder og om medlidenhed. Om sygdom, død og frygten for at dø. Men mest af alt handler den om liv og lysten til at leve.

Gideon Samson formår at behandle en barsk historie om en dødsyg pige med stor menneskelig indsigt, hvor humor og alvor fletter sig sammen i mesterlige dialoger og i den syge pige Belles tanker om sit tolvårige liv.

Forfatter Gideon Samson er født i Holland i 1985, og flere af hans ungdomsromaner har vundet litterære priser. Superstakkel blev tildelt Sølvgriflen, hvilket gjorde Gideon Samson til den yngste vinder af prisen nogensinde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gideon Samson
Sideantal: 137
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ziek
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oversætter: Birthe Lundsgaard
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 07 May 2012
Oplagsdato: 07 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908252

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk