Spøgelserne fra Frostø

Vis stort billede
Spøgelserne fra Frostø

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Tror du på spøgelser? Tror du på genfærd under gyngestolen og uhyrer under sengen? Tror du på lænker, der rasler om natten?
Jens bor i et gammelt hus i udkanten af Frostøskoven sammen med sin mor. Hans far er død og hans mor er meget syg. Jens står nederst på listen over dem, det er godt at være sammen med. Derfor er han meget alene. En dag kommer der en ny pige til byen. Wilma har helt blå øjne, der skinner. Hendes tænder skinner også. Hele pigen skinner så voldsomt, at det næsten er ubehageligt at se på hende, synes Jens. Han finder hurtigt ud af, at Wilma ikke er som de andre børn. Hun er ikke bange for spøgelser. Og sammen med hende, er Jens heller ikke så bange. Men så begynder der at ske underlige ting. Og Jens finder ud af, at hans mor gemmer på en stor hemmelighed …
Tror du ikke på spøgelser? Før du siger nej, må du hellere læse historien om Jens og alt det, han oplever i den uhyggelige Frostøskov. Jens tror nemlig heller ikke på spøgelser – men han bliver klogere!
En spændende og hårrejsende roman, der byder på mange overraskelser undervejs. Bogene r skrevet af den norske forfatter Hilde Hagerup, hvis forfatterskab har fået megen anerkendelse og er udkommet i Danmark, Sverige, Island, Litauen, Tyskland, Frankrig, Thailand, Finland, Holland og Kroatien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilde Hagerup
Sideantal: 278
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Ejersbo Frederiksen
Udgiver: Turbine
Bredde: 135 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 11 Aug 2014
Oplagsdato: 11 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416671

Sprog

Dansk