Spillet om spilleren - En fodboldsatire

Vis stort billede
Spillet om spilleren - En fodboldsatire

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
“Hvor har vi dog manglet denne bog, der beretter om hverdagsmennesker i et konstant weekendliv. Ole Bruuns pen indrammer på begavet, indsigtsfuld og stærkt humoristisk vis fodboldens helt almindelige og lidet belyste genvordigheder – og det gør det til en ganske usædvanlig bog.” Troels Bech
Spillet om spilleren ‒ en fodboldsatire er historien om Niklas Solberg, som er det nye stjerneskud på den danske fodboldhimmel. Hans hedeste ønske er at komme til udlandet, og derfor har han hyret Federico – en agent med italienske rødder, store guldringe, endnu større armbevægelser og et noget afslappet forhold til sandheden. Med i spillet om spilleren er også en tv-stjerne, der lider en krank skæbne; en træner, der citerer Platon, når han er presset; en far med voldsomme ambitioner og en skjult dagsorden; en coach med lavt selvværd og et par holdkammerater med deres helt egne personlige problemer.
Spillet om spilleren – en fodboldsatire tegner et nuanceret, ærligt og kærligt billede af livet i fodboldens verden – bag facaden. Det er fiktion, men kraftigt inspireret af Ole Bruuns indgående kendskab til fodbold og alt, hvad der rører sig omkring sporten. Om sit incitament til at skrive bogen siger Ole Bruun: ”Jeg har gennem mine 21 år som sportsjournalist set og hørt så meget og mødt så mange farverige personer i fodboldens verden, at det for mig var oplagt at sætte dem ind i en fiktiv, satirisk historie.” Det er der kommet Spillet om spilleren – en fodboldsatire ud af.
Ole Bruun er uddannet journalist og har arbejdet som sportsjournalist og -redaktør på JydskeVestkysten siden 1993. Han er to gange blevet nomineret til prisen som Årets Sportsjournalist og har dækket 5 EM-slutrunder og 4 VM-slutrunder. Superligaen har Ole Bruun beskæftiget sig med, al den tid EfB har været en del af den. Spillet om spilleren – en fodboldsatire er Ole Bruuns debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Bruun
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karin Hald
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 Aug 2014
Oplagsdato: 21 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417944

Sprog

Dansk

Spillet om spilleren - En fodboldsatire Turbine