Soulprinsen

Vis stort billede Tilføj
Soulprinsen

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En nat bliver den 18-årige George vækket af en banken på døren, og udenfor står hans nyligt afdøde bedstefar. Han er kommet for overdrage en livsvigtigt opgave til George.

Fra det tidspunkt er intet som før. Pludselig dukker der også en tibetansk munk op, Tenzin, som siger, at han skal guide George på rette spor og hjælpe ham mod hans fjender. Sammen med Tenzin og veninden Kaisa hvirvles han ind i en hæsblæsende jagt efter noget, der skal redde alle sjæle i verden – ja, faktisk hele jordkloden.

Men hvorfor er det netop George, der er valgt til at løse opgaven? Hvad er det, George ikke ved om sig selv, og hvem er hans fjender?


Følg George på denne forrygende rejse, der får ham til at se med helt nye øjne på livet og døden, efterhånden som han får de overraskende svar.

Soulprinsen en original sci-fi-historie, og bogen blev tildelt den newzealandske bogpris Sir Julius Vogel Award for bedste ungdomsroman i 2013.

Fredrik Brounéus (f. 1971) er oprindeligt fra Stockholm, men bor nu i Dunedin i New Zealand sammen med sin kone og to børn. Han har udgivet to romaner og en fagbog på svensk, og Soulprinsen er hans første roman skrevet på engelsk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fredrik Brounéus
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Prince of Soul and The Lighthouse
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Poul Bratbjerg Hansen
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 29 Jul 2015
Oplagsdato: 29 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604214

Sprog

Dansk