Som stjerner på himlen

Vis stort billede
Som stjerner på himlen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Historien om en pige, der lærer at leve, af en dreng, der ønsker at dø.

Finch er fascineret af døden. Men han leder også efter ting, der er værd at holde sig i live for. Violet lever i fremtiden. Hun tæller dagene, til hun er færdig med skolen, så hun kan undslippe den lille barndomsby og sorgen efter sin søsters død.

Violet og Finch mødes tilfældigt i toppen af skolens klokketårn – med udsigt til seks etagers frit fald. Og da de begge er kommet helskindet ned, er det svært at sige, hvem der egentlig har reddet hvem.

Det umage par begiver sig af sted på et rodet road trip. De lader vejene diktere deres oplevelser og opsøger: det storslåede, det ligegyldige, det smukke, det overraskende. Snart føler Finch sig kun som sig selv, når han er tæt på Violet – modig, morsom, udadvendt. Ikke den freak, han ellers er kendt som. Og sammen med Finch holder Violet langsomt op med at tælle dagene – og begynder i stedet at leve dem. Men i takt med at Violets verdens vokser, bliver Finchs mindre og mindre.

"Som stjerner på himlen" er en hjerteskærende, rå og bund-ærlig kærlighedshistorie om to unge, der finder hinanden, mens de begge balancerer på kanten.

"Til alle fans af John Greens "En flænge i himlen.“ SCHOOL LIBRARY JOURNAL

"Den tragiske rejse er romantisk og hjerteskærende. Læseren konfronteresmed mørke, glæde, kærlighedens muligheder. Og måske dens begrænsninger.“ PUBLISHER'S WEEKLY

"Mange ungdomsbøger berører samme emne, men få gør det så forbilledligt.“ KIRKUS REVIEWS

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jennifer Niven
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originaltitel: All the Bright Places
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 591 g
Udgivelsesdato: 26 Mar 2015
Oplagsdato: 26 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771057027

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk