Skumle skiderikker og lyserøde skyer

Vis stort billede
Skumle skiderikker og lyserøde skyer

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

'Pubertets-krimi' med en spændende krimi-historie sammenviklet med en række pubertetstanker, som børn og unge tumler med.

Hovedpersonen Amalie på 13 år er bange for at miste veninden Emma, som er begyndt at blive meget interesseret i drenge og makeup. Også Amalies storesøster Anne er optaget af drenge og er blevet kæreste med Alexander og prøver grænser af i forhold til alkohol, fester og sex. Amalie elsker at gå til spejder, og på en spejdertur vikles hun og hendes gruppe ind i dramatiske begivenheder. Gruppen søger tilflugt i et sommerhus, hvor der er spor efter indbrud, som viser sig at være begået af bankrøvere, der allerede har planlagt næste kup mod den bank, hvor Amalies mor arbejder. Politiet har travlt på grund af præsidentbesøg i byen, så Amalie og kammeraterne må derfor selv gribe til handling. Og det går ikke stille for sig!

Bogen henvender sig primært til piger i den tidlige pubertet, men også til dem, der allerede mærker pubertetens hårdhed. Ved at følge de tre piger på hvert sit trin i puberteten får læseren mulighed for at få indblik i forskellige problemstillinger. Bogen handler i høj grad om identitet og giver de unge nogle redskaber til selv at forstå deres identitet og pubertet - og kan hjælpe med at løse nogle af problemerne, som også omfatter mobning, klikedannelse, kærester, drikkeri, fester og spirende seksualitet.

Forældre til unge på vej i puberteten såvel som pubertetsforældre vil kunne bruge bogen til at få snakket med de unge om nogle af de problemer, der kan opstå, når de første skridt fra barn til voksen skal tages. Det handler overordnet om at skabe sin egen identitet og om at turde stå ved den, selvom andre ændrer sig omkring en.

Kåret til Årets Konfirmandbog af Konfirmationsportalen med disse ord:
>>Ny dansk pubertetskrimi - perfekt til konfirmanden... Man siger, at konfirmationen er overgangen fra barn til voksen - her er en bog, der beskriver, hvordan det føles!<<

Månedens bog i Frikvarter i marts 2010

>>...en tøsekrimi med god underholdning af begge dele. Lige noget for de piger, som kan lide serien Karlas kabale eller serien Piger på sporet .<<
- Krimisiden

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gitte Winter Graugaard
Sideantal: 145
Sprog: Dansk
Originaltitel: Skumle skiderikker og lyserøde skyer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Maria Tran Larsen
Udgiver: Siesta
Bredde: 175 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 391 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2010
Oplagsdato: 31 Jan 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539120

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Skumle skiderikker og lyserøde skyer Siesta