Skatespotting

Vis stort billede Tilføj
Skatespotting

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Levi, Joep, Kath, Jim og Kees elsker at stå på skateboard. Det er sommer, men det regner og regner, og man kan ikke stå på skateboard i regnvejr. Det er også godt det samme, for alle steder bliver de jaget væk af uforstående voksne, der synes, at de og deres skateboards kun er til besvær.
En dag finder de et forladt savværk, hvor de kan skate uden at forstyrre nogen. De omdanner en af de gamle lagerbygninger til en cool skaterpark og håber på, at de kan få lov til at skate i fred. Naboen til savværket, som de ellers frygtede ville være en dødbider, som ville sladre om dem, viser sig heldigvis at være en rigtig flink fyr.
Lykken varer dog kort, for snart finder Levi og hans venner ud af, at de ikke er de eneste, der bruger savværket: Der sker skumle ting på området i nattens mulm og mørke, og tilsyneladende bor der også en vagabond i en af bygningerne. Vennerne sætter sig for at finde ud af, hvad der foregår om natten, selvom det muligvis kan koste dem deres nye skaterpark …
Opklarer Levi og hans skatervenner mysteriet, og får de lov til at beholde deres skaterpark?
Skatespottinger første bog i en ungdomsserie om Levi og hans skatervenner skrevet af hollandske Inez van Loon. Romanen henvender sig til både drenge og piger med interesse for skating og behandler samtidig velkendte ungdomsproblematikker såsom venskab, kærlighed og jalousi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inez van Loon
Sideantal: 135
Sprog: Dansk
Originaltitel: Skatespotting
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Limryg
Oversætter: Malene Sibbersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Vægt: 180 g
Udgivelsesdato: 25 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909549

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk