Serpina - Klintespind. Bog 1

Vis stort billede
Serpina - Klintespind. Bog 1

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Vinder af BMF’s børnebogspris 2011
Helle Ryding modtog BMF’s børnebogspris 2011 for SERPINA. – en dansk/nordisk fantasyroman, inspireret af gamle danske folkesagn og et stykke kendt dansk natur, klinterne på Stevns og Møn.
Serpina er første del af KLINTESPIND, en fantasy I to dele. Anden del ULVEPIGE udkommer i 2012.
Klintekongen Mithram hersker over de mægtige kridtklinter i landet Soria og bor med sine ni døtre i sin borg inde i klinten, hvor der er en frodig have og evig sommer. Han hjælper landets rigtige konge med at forsvare Soria mod fjender fra havet. Men han er også berygtet for sine vilde natteridt ud i landet med sin flok af døde krigere. Og han er frygtet for sin grusomme afstraffelse af de unge mænd, der sniger sig til et glimt af hans mange smukke døtre, der drager ud om natten som præstinder for at hjælpe de syge.
Kongens ottende datter, Serpina, er en egenrådig ung pige, der ser op til sin far, men dog ikke altid retter sig efter hans mange forbud. Især det der drejer sig om ikke at måtte tale med fremmede mænd.
De ni døtre er – hvis de har bestået vandånden Undinens prøve – usårlige mod alt undtagen slangesværdet, et våben, der bliver båret af en dødsensfarlig fjende, som deres far konstant advarer dem mod. På hver af pigerne bor en edderkop, som hjælper dem med at spinde magiske spind, og som også er en ven, der altid er i nærheden.Men den gamle ærkefjende lurer på sin chance for at trænge gennem Kong Mithrams solide barrierer.
Serpina og hendes søskende fristes til at overtræde nogle af deres fars forbud, og pludselig er de alle ni en del af et farligt spil, der bliver helt anderledes skæbnesvangert, end det først ser ud til.
Mågruppe: børn, unge og andre fantasyelskere - fra 12 år og op.
Helle Ryding har tidligere udgivet trilogien Morganas Kilder.
(BMF prisens formål er at sætte fokus på den gode børne- og ungdomslitteratur i Danmark og øge interessen for børnebøger. Tidligere modtagere af prisen er blandt andre: Bjarne Reuter, Halfdan Rasmussen, Kenneth Bøgh Andersen, Josefine Ottesen og Lene Kaaberbøl.)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Ryding
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 39 mm
Vægt: 680 g
Udgivelsesdato: 05 Oct 2011
Oplagsdato: 12 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717041905

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Serpina - Klintespind. Bog 1 Nyt Nordisk Forlag