Safirblå

Vis stort billede
Safirblå

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Gwendolyns liv har været en rutsjebanetur, siden hun opdagede, at hun var densåkaldte rubin – det sidste medlem af en hemmelig cirkel af 12 tidsrejsende. Nårhun ikke er på rejse gennem historien efter andre tidsrejsende for at bede omlidt af deres blod (ad!), prøver hun at regne ud, hvad alle de mysterier og profetieromkring den hemmelige orden egentlig betyder.

I det mindste får Gwendolyn masser af hjælp. Hendes bedste ven Lesley følgerflittigt hver ledetråd på nettet. Spøgelset James lærer Gwendolyn, hvordan manopfører sig til en fest i det 18. århundrede. Og Xemerius, den lille vandspyer, derhar fulgt efter Gwendolyn, siden han så hende kysse den flotte Gideon i en kirke,tilbyder rådgivning om alt. Åh, ja. Og så er der selvfølgelig Gideon, diamanten. Detene øjeblik er han meget varm, det næste øjeblik er han kold som is. Gwendolyn erikke helt sikker på, hvad der foregår der, men hun er temmelig opsat på at finde udaf det.

Safirblå er andet bind i Rubinrød-trologien af Kerstin Gier. Trilogien er blevet engigantisk international succes. Den er oversat til mere end 30 sprog og solgt i over2,5 millioner eksemplarer.

Den tyske succesforfatter Kerstin Gier har flere voksen- og ungdomsromaner
på bestsellerlister bag sig, men det romantiske fantasydrama om den nutidigeGwendolyn, der pludselig bliver kastet hovedkulds ud i at skulle rejse på tværs
af tid – med alt, hvad det fører med sig af uforberedte møder med fortiden,uopklarede familierelationer, prangende parykker og rokokokjoler og ikke mindstkomplicerede forelskelser – har skabt en international fanskare, ingen havdeforudset.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 376
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Udgivelsesdato: 20 Jun 2016
Oplagsdato: 20 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608878

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk