Rubinrød

Vis stort billede Tilføj
Rubinrød

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er h å rdt at leve i en familie med mange hemmeligheder. Det meneri hvert fald den 16- å rige GwendolynShepherd, der m å finde sig i lidt af hvert fra dekvindelige sl æ gtninge, hun deler hjem med.

En dag f ø lerhun sig pludselig svimmel, og kort efter befinder hun sig i London i starten afdet forrige å rhundrede! Her g å r det op for hende, at hun er familiens st ø rste hemmelighed.

Langsomt forst å r Gwendolyn, at hun - som en af de f å -har arvet familiens s æ rlige gen. Et gen, der betyder, at hunkan rejse i tiden. Men ikke nok med det. Hun er ogs å udvalgttil at bringe fortiden i orden med hj æ lpfra den snobbede, arrogante, langh å redeGideon! Modvilligt begiver de to sig ud p å et fantastiskeventyr, hvor Gwendolyn erfarer, at mods æ tningertiltr æ kkes p å tv æ rs af tid, og at fortiden ikke altid er, hvad den giver sigud for at v æ re ...

Rubinr ø d er f ø rste bind i fantasytrilogien omGwendolyn og Gideons romantiske tidsrejseeventyr. Trilogien er blevet engigantisk international succes. Den er oversat til mere end 30 sprog og solgt iover 2,5 millioner eksemplarer. De to f ø rstebind, Rubinr ø d og Safirbl å ,er allerede filmatiseret, og den tredje og sidste film, Smaragdgr ø n ,er p å vej.

Den tyskesuccesforfatter Kerstin Geir har flere voksen- og ungdomsromaner p å bestsellerlisterbag sig, men det romantiske fantasydrama om den nutidige Gwendolyn, derpludselig bliver kastet hovedkulds ud i at skulle rejse p å tv æ rs af tid - med alt hvad det f ø rermed sig af uforberedte m ø der med fortiden, uopklaredefamilierelationer, prangende parykker og rokokokjoler og ikke mindstkomplicerede forelskelser – har skabt en international fanskare,ingen havde forudset.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kerstin Gier
Sideantal: 355
Sprog: Dansk
Originaltitel: Rubinrot
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Maj Westerfeld
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607079

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk