Resten af sommeren

Vis stort billede Tilføj
Resten af sommeren

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Ny ungdomsroman om sjældent pigevenskab
Resten af sommeren af tyske Tamara Bach handler om to pigers venskab på tværs af fem års aldersforskel. En rå ungdomsroman om en lang, varm sommer, hvor ensomhed langsomt forvandles til en ny tro på livet.
Resten af sommeren beskriver to pigers liv gennem en lang, varm sommer. Synsvinklen skifter mellem Jana på 12 og Louise på 17. De er ensomme på hver sin måde, og langsomt vokser et venskab frem mellem dem på tværs af den – i den alder – store aldersforskel.
Janas storebror, Tom, er sprunget ud fra en bro og ligger i koma på hospitalet. Hendes forældre, der er skilt, har ikke overskud til andet end Tom, og Jana, der selv er i dyb sorg, må leve i skyggen af sin døende bror – også den dag, hun fylder 13. En dag, som hendes far og mor glemmer alt om.
Louise lever i den kolde skygge af lang tids mobning i skolen. En ekskærestes kærlighed blev pludselig forvandlet til had, og hans mobning af hende har marginaliseret Louise i skolen, så hun har tilbragt det sidste skoleår i tavs tilbagetrukkethed.
Nu er det sommerferie, og Louise forsøger at komme videre i sit liv. Tjene penge hos bageren og tage et kørekort. Alt det, unge gør, men hos Louise foregår det i en distant og nærmest desillusioneret døs. Men så dukker Jana op, og hun er ikke til at slippe af med igen. Modstræbende lukker Louise hende ind i sit liv, og de ender med at hjælpe hinanden videre i en verden, hvor de voksne svigter totalt. Den varme sommer udgør en stemningsfuld ramme om handlingen, og Resten af sommeren er en så atmosfæremættet bog, at den lever længe i en, efter den sidste side er læst.
Tyske Tamara Bach (f. 1976) har vundet flere priser for sine ungdomsbøger, blandt andet den prestigefyldte “Deutscher Jugendliteraturpreis”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tamara Bach
Sideantal: 118
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgit Fuglsang
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Jul 2014
Oplagsdato: 10 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417166

Sprog

Dansk