Rampens ridder

Vis stort billede
Rampens ridder

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Da Lucas Lund beslutter sig for at blive skater, er det ikke, fordi han er vild med farlige udfordringer eller drømmer om at kaste sig ud i det ukendte med livet som indsats. Nej, grunden staves B - E - A - T - E. Hun er den sejeste skater og har gjort Lucas svag i knæene, lige siden han så hende for første gang nede på skaterbanen.

Lucas - hvis største interesser egentlig er rumfart, skak, marsvinet Domino og madlavning - begynder at øve moves på skateboard hjemme på forstadens villaveje sammen med sin bedste ven Ruben. Er Lucas et naturtalent, som er født til at skate og tage kampen op mod de allerstørste talenter? Absolut ikke! Men man skal ikke undervurdere en nybegynder. Under træning lykkes det nemlig Lucas at udføre et supersvært skatetrick. Et trick, der filmes og lægges ud på YouTube.

Pludselig er Lucas KONGEN AF KUGLELEJERNE. Han er RAMPENS RIDDER og beundres af alle. Det varer ikke længe, før tv-programmet TOPKLASSE ringer of vil lave et indslag, hvor han gentager sin succes. I første omgang vil Lucas helst trække sig, og han takker modvilligt nej. Han er bange for at blive afsløret i sit blufnummer foran alle og især Beate. Men hvad betyder et par hudafskrabninger og brækkede ribben sammenlignet med et knust hjerte?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johan Rundberg
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originaltitel: kärlekspizzan
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Christian Sand
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Flachs
Bredde: 135 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 273 g
Udgivelsesdato: 26 Mar 2014
Oplagsdato: 26 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762721043

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk