Råddenskab - Ravneringene 2

Vis stort billede
Råddenskab - Ravneringene 2

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forestil dig at leve som jaget vildt i en fremmed verden. Uden identitet. Uden familie. Uden penge. At dine eneste allierede er en menneskejæger og en ligfødt - og at det samtidig er nu du må sande, hvem du i virkeligheden er.


Hirka er ikke længere i Ymslanda. Det lykkedes hende og Rime at få åbnet portalerne mellem verdenerne, og turen gennem Ravneringene har nu ført hende til vores moderne verden. Hirka befinder sig for første gang blandt folk, der er haleløse ligesom hende selv, men alligevel har hun aldrig følt sig mere fremmed. Hun taler ikke sproget, har ikke nogen id-papirer og selv om det tilsyneladende er en verden fuld af magi – mennesker kan flyve, kommunikere via skærme og dræbe med et lille våben af metal – så er det en udpint verden uden adgang til Evnen. Værre bliver det, da det går op for Hirka, at hun bliver forfulgt af den onde, ligfødte Graal, som blev sendt i eksil fra Manfalla for over tusind år siden. Hirka er frit bytte, og hendes eneste allierede er en frygtet menneskejæger og en utilregnelig ligfødt. Samtidig gnaver savnet i hende, savnet efter Rime og den verden hun måtte forlade. Men alt dette blegner, da hun langsomt forstår, hvem hun er, og hilken betydning hun har. Kilden til Råddenskaben har tørstet efter frihed i tusind år. En frihed som kun Hirka kan give..

Råddenskab fortsætter den hæsblæsende historie om pigen Hirka og hendes kamp for at høre til. Det er en historie om hævn, dødsfrygt og grådighed, men også om kærlighed og hvor langt man kan gå for den man elsker.
Råddenskab er anden del i den nordiske fantasy-triologi Ravneringene .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Siri Pettersen
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Siri Pettersen
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen; Siri Pettersen
Originaltitel: Råta
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Rolf Stavnem
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Høst & Søn
Udgivelsesdato: 13 Oct 2016
Oplagsdato: 13 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763843485

Sprog

Dansk

Råddenskab - Ravneringene 2 Høst & Søn