Percy Jackson 2 - Uhyrernes hav

Vis stort billede
Percy Jackson 2 - Uhyrernes hav

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Percy har tilbragt et fint, men alt andet lige temmeligt begivenhedsløst år, på sin skole i New York, og han glæder sig nu til sommeren, som skal tilbringes i Halvblodslejren med alle de andre halvguder.

Roen og freden slutter dog noget uventet, da en helt almindelig omgang dødbold udvikler sig til et spil på netop liv og død i kamp med et hold grimme kannibalgiganter. Aldrig så snart er denne kamp overstået, før Percys veninde, halvguden Annabeth, dukker op med foruroligende nyheder fra Halvblodslejren. De magiske grænser, som beskytter lejren mod indtrængende, er blevet forgiftede, og hvis ikke en kur mod dette bliver fundet hurtigst muligt, vil halvgudernes eneste sikre tilholdssted blive ødelagt. Oven i denne bekymring har Percy nok at gøre med at tænke over sine mærkelige drømme om vennen Grover. Meget tyder på, at Grover er i fare, men vil Percy kunne regne ud, hvordan han skal komme sin ven til undsætning?

Gale guder, mytologiske monstre og en helt, der holder helt frem til sidste side.

Uhyrernes Hav er andet bind i serien om Percy Jackson og olymperne.

"Med en præstation, der er hans beskrevne helte værdig, har Riordan skabt en fortsættelse, som er endnu stærkere end hans overbevisende debut." – Publisher’s Weekly

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rick Riordan
Sideantal: 286
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Carlsen
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 521 g
Serie: Percy Jackson 2
Udgivelsesdato: 07 Apr 2015
Oplagsdato: 07 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711451847

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk