Pampa Blues

Vis stort billede Tilføj
Pampa Blues

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Teenageren Ben keder sig. Han bor i denlille, søvnige landsby Wingroden, som ligger midt ude i ingenting et sted i entysk provins, og han bruger al sin tid på at tage sig af sin senile bedstefar,Karl, som ikke længere kan klare sig selv. Mens Bens mor turnerer rundt iEuropa med sit semi-succesfulde jazzband, drømmer Ben om at blive mekaniker ogom at rejse til Afrika, ligesom sin far, som døde i et flystyrt, men indtilvidere bliver det ved drømmene. Ben sidder fast i Wingroden.

Men en dag betror byens ihærdigeværtshusejer og eneste iværksætter, Maslow, Ben en hemmelighed; han har enplan, der vil sætte byen på verdenskortet på ingen tid, og som vil lokkejournalister og turister til i massevis. Ved at narre de andre landsbyboere tilat tro, at de har set en ufo, vil Manslow gøre Wingroden til det nye Roswell.Og da en fremmed pige, Lena, pludselig dukker op i byen, kommer der gang irygterne.

Landsbyboere er sikre på, at hun erundercover-journalist, og Ben vikles ufrivilligt ind i Maslow og landsbyboernesnet af hemmeligheder og misforståelser, alt imens et unikt venskab formesmellem ham selv, Lena og hans bedstefar.

PampaBlues er en skæv, rørende og sjov coming of age -ungdomsroman om en dreng,der er fanget i en monoton landsbytilværelse, men som drømmer om de samme tingsom alle andre på hans alder; piger, musik, rejser, karriere. Men det er ogsået tankevækkende og humoristisk portræt af en lille landsby i forfald, hvisindbyggere er blevet sat af den hurtige udvikling i byerne.

Rolf Lappert har fyldt Wingroden med skæve ogelskelige eksistenser, som gør PampaBlues til en hel særlig læseoplevelse. ”Pampa” henviser til de enorme ogfuldstændig øde græs-sletter i Sydamerika.

Rolf Lappert (f. 1958) er en schweiziskforfatter, der skriver for unge og voksne. På dansk er tidligere udkommetvoksenromanen Svømme hjem , som blevgodt modtaget i den danske presse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rolf Lappert
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originaltitel: Pampa Blues
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgit Fuglsang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 180 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 11 Oct 2015
Oplagsdato: 11 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604191

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk