One

Vis stort billede Tilføj
One

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En rørende og meget smuk fortælling om de siamesiske tvillinger, Tippi og Grace, der trods deres fysik er to meget forskellige og selvstændige individer.
Da pengene til privatundervisning slipper op, og de bliver sendt i en almindelig skole, åbner der sig en helt ny verden af mobning – men også af venskaber og kærlighed. Grace forelsker sig i Jon og mærker for første gang i sit liv en trang til ikke at have Tippi med til alt, hvad hun foretager sig. Da hun samtidig rammes af en hjertesygdom bliver spørgsmålet om adskillelse pludselig helt konkret. Men hvordan vil det være at leve adskilt, når man føler sig som en? Bogen er blevet ekstremt vel modtaget af både læsere og anmeldere.
Onevar også Publishers Weeklys ’Pick of the week’; blev valgt af The Telegraph som en af deres ’Best YA Books of 2015’ og har fået forrygende anmeldelser og blurbs. Bloomsbury er så glade for forfatterskabet, at de allerede har sikret sig rettighederne til at udgive Crossans to næste romaner i både USA og Storbritannien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sarah Crossan
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 17 Mar 2016
Oplagsdato: 17 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740030433

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk