Olympens Helte 5: Olympens blod

Vis stort billede
Olympens Helte 5: Olympens blod

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

De gale guder, mytologiske monstre og seje helte er tilbage i Rick Riordans OLYMPENS HELTE.

Selv om det græske og romerske mandskab om bord på Argo II har klaret sig gennem snesevis af prøver og vilde strabadser er de ikke kommet tættere på at besejdre Gaia. Alle hendes giganter er nu samlede i Athen, og de er stærkere end nogensinde før. Og de venter bare på, at havlguderne skal dukke op, så de kan ofre to af dem og give Gaia det blod, som hun tørster efter.

Samtidig plages halvguderne af grimme syner hjemmefra: For ved Halvblodslejren har Octavian ført de romerske styrker helt frem til de magiske grænser, og han afventer bare de sidste forstækrninger, før han sætter angrebet ind. Kun den enorme statue af Athene Parthenos vil måske kunne beskytte lejren. Det er bare lige det med at få en tolv meter høj stature transporteret hen over Atlanterhavet. Men forsøget må gøres ...

Så heltene må dele sig igen: mod vest med Athene Parthenos, mod øst med Argo II. Begge hold må navigere mellem guder, som er pænt bimse, og har svært ved at finde ud af, om de er romerske eler græske, og om de skal holde med guderne eller giganterne. Så der er ikke meget hjælp at hente der. Men halvguderne kan ikke give op: de må ud på den sidste del af rejsen - frem mod det endelige opgør!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rick Riordan
Sideantal: 530
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 142 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 710 g
Serie: Olympens Helte
Udgivelsesdato: 21 Jan 2015
Oplagsdato: 21 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711345016

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk