Noras ark

Vis stort billede
Noras ark

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Der flyder et bræt ved siden af truget. Jeg fisker det op, sætter den anden ende mod taget og støder fra. Måske kan det også bruges som åre? Ja, det kan det. Vi sejler! En falmet plysløve, en blind kat, en énvinget gås og så mig – Nora Strygebræt, nu med to fine små buler. En sølle Noahs ark! En vaskeægte Noras ark!

Krigen har stjålet Noras far, slået hendes mor ihjel og tvunget hende til at søge tilflugt hos sin hadefulde morfar, der er præst på en lille vadehavsø. Dér bor hun nu, fjorten år gammel og fortvivlende ensom trods sine dyr og veninden Viona. Men krigen kommer nærmere og nærmere, og samtidig forfalder øens dige – dens eneste værn mod havet.

NORAS ARK er en fortælling om, hvad krigen gør ved mennesker, fortalt af en ung pige på vej til at blive kvinde.

”atter gør han det særprægede til noget alment, fordi han er bevidst om, at mennesker ligner hinanden alle vegne.””' Noras ark' er smuk og trist. ”Politiken (4 hjerter)

”Men det er det dybe psykologiske lag i historien, der for alvor fangede mig. Universet er klokkeklart, jeg var til stede på øen, ønskede at skærme Nora og yde hende omsorg - Kort sagt; jeg var fanget fra start til slut.” Bognørden (5 hjerter)

”Den fortæller, at der altid er et håb og en mulighed, og den fordømmer al forlorenhed. ”Nordjyske Stiftstidende (4 hjerter)

”Det er en ren nydelse i alle henseender at læse Anders Johansens seneste ungdomsroman.” Pædagogisk Lærings Center Forening

”er en gribende, poetisk, smuk og trist fortælling om alle kriges unødvendighed. De fatale og ubærlige konsekvenser for voksne og børn. Den lille roman kan læses og forstås af store børn, unge og voksne.”Litteratursiden.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Johansen
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Els Cools
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 299 g
Udgivelsesdato: 19 Aug 2015
Oplagsdato: 19 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771464221

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk