Nattens Cirkus - Night Circus

Vis stort billede
Nattens Cirkus - Night Circus

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Nattens Cirkus

  • Du kan fare vild i en labyrint af skyer, spadsere i en overdådig have lavet af is og blive dejlig svimmel af duften af karamel og kanel, som ligger i luften. Velkommen til Nattens Cirkus.
  • Debutforfatter Morgenstern taber ikke pusten undervejs i denne fantastiske fortælling om grådighed, skæbne og kærlighed sat i rammerne omkring et cirkus i slutningen af det 19. århundrede.
  • Men ikke et hvilket som helst cirkus!

Celia, en pige med særlige psykokinetiske evner, bliver som femårig uden videre smidt i armene på sin intetanende far, Hector Bowen, bedre kendt som Le Cirque des Rêves' Prospero the Entertainer.

Hector lægger straks skumle planer for Celia: Han sætter hende op mod sin ærkerivals unge troldmand i en kamp om magi, der vil resultere i den ene af de to spilleres død. Hverken Celia eller hendes modstander, Marco, har nogen anelse om det uundgåelige resultat. Hvad hverken Hector eller hans rival har forudset er, at Celia og Marco forelsker sig i hinanden, og da Celia og Marco uventet finder ud af sagens sammenhæng, tager begivenhederne rigtig fart.

Også andre personer – såsom Bailey, en bondedreng, der bliver ven med et par tvillinger født i cirkus, Isobel, cirkusmedarbejder og forhenværende kæreste med Marco samt ikke mindst den teatralske cirkusdirektør

Chandresh Christophe Lefèvre – er eminent levendegjort; den magiske historie er skrevet i et rigt, forførende sprog og tryllebinder sit publikum .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erin Morgenstern
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originaltitel: Night Circus
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 145 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 634 g
Udgivelsesdato: 28 Aug 2012
Oplagsdato: 28 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160888

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk