Natdværgen

Vis stort billede
Natdværgen

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Original fantasy for unge og voksne
Et sted i Kejserpaladsets gange lurer en fjende, som hverken frygter guder eller mennesker. Med sin forbudte viden vil han skabe en hær af hybrider, der er mægtig nok til at gøre ham til den ypperste i hele Traia. Meget mod deres vilje bliver tre gode venner hvirvlet ind i komplottet, og de står pludselig over for en fjende, der er dem langt overlegen.
I kampen for at finde frem til deres modstander i tide slår de tre venner sig sammen med kvinden Eliya, der ved hjælp af snilde og højt udviklet udstyr er i stand til at bryde de koder, som de ikke selv formår at knække. Men opgaven viser sig ikke at være helt ufarlig. Hvilke svar kan den smukke og viljestærke Eliya hjælpe dem med at finde? Og har de tre venner den fornødne styrke til at nå deres mål og stoppe den mægtige fjende?
Natdværgen er første bind i Traia Trilogien, som er en magisk fortælling om venskab, mod og kærlighed. Lad dig rive med af et univers, der rummer underjordiske byer, mytiske skabninger, avancerede våben og flyvende slagskibe. En verden, hvor mennesker tør tage kampen op mod guderne.
Fortsættes i Blodsværmen. Se mere på www.traia.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A. Rune
Sideantal: 335
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Emil Landgreen
Omslagsgrafiker: Trine Struve Kirketerp, GrafLab
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Store Ord
Bredde: 145 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 569 g
Serie: Traia Trilogien, Første bog
Udgivelsesdato: 09 Oct 2011
Oplagsdato: 09 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799471201

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk