Når man kysser med øjnene

Reduced price!
Vis stort billede
Når man kysser med øjnene

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sara har fået en rejse til Indonesien i eksamensgave af sin far. En tidlig morgen sejler de sammen ud på delfintur. I båden er foruden Sara og hendes far også den selvsikre fyr Mark og bådens fører, den unge indonesiske dreng Kuno.
Da Mark presser Kuno til at følge efter en flok delfiner gennem nogle rev, får det skæbnesvangre konsekvenser. Pludselig befinder Sara sig i en kamp for overlevelse, hvor troen, håbet og den spirende kærlighed føles stærkere end nogensinde før.
”Når man kysser med øjnene” er en universel kærlighedshistorie om den helt almindelige pige Sara, der havner i en ekstrem situation. Pludselig befinder hun sig i fremmede og vilde omgivelser på et både fysisk og følelsesmæssigt plan, på en øde ø og i midt i et spirende trekantsdrama, hvor to fyre trækker hende i hver sin retning.
Konfrontationen med livets skrøbelighed og storhed, samt Kunos verdensopfattelse, der er helt anderledes end Saras, vækker store, eksistentielle spørgsmål i Sara. Skal hun dø uden at have oplevet kærligheden? Er det hendes skæbne?
Om forfatteren
Carsten Flink (født i 1955) er uddannet bibliotekar. Han er forfatter til den populære letlæsningsserie om drengen Alvin, der foreløbig er udgivet på seks sprog. ”Når man kysser med øjnene” er hans første ungdomsroman. Han er bosat i Hesnæs helt ude ved Lollands kyst med udsigt til de syv verdenshave.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Flink
Sideantal: 229
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Knudsen
Originaltitel: Når man kysser med øjnene
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 145 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 500 g
Udgivelsesdato: 24 Feb 2015
Oplagsdato: 24 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601152

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk