Min far siger, at vi redder liv - roman

Reduced price!
Vis stort billede
Min far siger, at vi redder liv - roman

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med Min far siger, at vi redder liv vandt den belgiske forfatter Do Van Ranst priserne for bedste ungdomsroman såvel i sit hjemland som i Tyskland. Romanen er en modig og morsom fortælling om en ung piges erfaringer med den smerte og usikkerhed, som er uomgængeligt følgeskab i teenageårene.

I Min far siger, at vi redder liv skaber Do Van Ranst en tragikomisk beretning om at vokse op et sted, hvor intet sker, og alting hører op. Den navnløse fortæller fortæller ærligt og følsomt om sine første seksuelle erfaringer og om sine tvivl: Er hun forelsket i sin lesbiske veninde Sue, eller har hun tabt sit hjerte til Zack, der ligesom flere andre bilister kørte ind i hendes families hus – og hvad skulle han i det hele taget nede ved den halvfærdige bro, som ingen steder fører hen?

Do Van Ranst har skrevet en lakonisk og original fabel om en ung piges forsøg på at finde en plads i verden. Ud over sine egne håb til fremtiden og kærligheden må hun også bekymre sig om sine forældres skænderier, sin mormors vaklende helbred, og om hvorvidt morfarens død overhovedet var et uheld.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Do Van Ranst
Sideantal: 131
Sprog: Dansk
Originaltitel: Mijn vader zegt dat wij levens redden
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Aino Roscher
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 Feb 2010
Oplagsdato: 21 Feb 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770901857

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Min far siger, at vi redder liv - roman Turbine