Mellem to verdener

Vis stort billede Tilføj
Mellem to verdener

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Adriaan og Alexander er tvillingebrødre. Sammen med deres familie beslutter de sig for at emigrere til USA for at komme væk fra et fattigt liv i Belgien.
Men alt går galt, og Adriaan ender som den eneste i New York. Alene i den store, nye by vandrer Adriaan fuldt af hjemve rundt for at finde arbejde. Han eneste mål er at tjene penge, så han kan rejse hjem til Alexander og resten af familien i Belgien. Men før han får sparet penge nok sammen, finder han en grund til at blive ... Han møder den amerikanske Jack, der viser ham New York, og som hjælper Adriaan til at finde ud af mere om sig selv og sin seksualitet.
Gennem Adriaans øjne oplever vi, hvor svært det kan være at være langt væk fra alt, man kender. Og vi oplever, hvordan han, da han møder Jack, langsomt bliver integreret i en helt ny verden. En ny verden på to måder ...
Mellem to verdenerer en smuk, realistisk ungdomsroman om udvandring til Amerika og om en langsom erkendelse af homoseksualitet. Det er en overbevisende fortælling sat i tiden omkring starten af det 20. århundrede. En historie om at lede efter sig selv, om venskab og om kærlighed.
Mellem to verdenerer skrevet af belgiske Aline Sax. Hun er født i 1984 og udgav sin første bog som sekstenårig og har siden udgivet flere. Hun har to gange været nomineret til 'Thea Beckman Award' - en prestigefyldt pris for bedste historiske ungdomsroman. Aline Sax arbejder i øjeblikket på at færdiggøre en ph.d. i historie på universitet i Antwerpen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aline Sax
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Originaltitel: Wij, twee jongens
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Birthe Lundsgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 16 Dec 2010
Oplagsdato: 16 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770903929

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk