Månebarn

Reduced price!
Vis stort billede
Månebarn

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Del 3 af fantasyserien Klintespind, som er inspireret af Møns Klint og de sagn, der knytter sig til denne egn. Bøgernes hovedperson er den stærke og initiativrige Serpina, Klintekongens ottende datter.


Serien var oprindelig planlagt til at være i to bind, men er vokset til tre. Til gengæld udgives bd. 2 + 3 samtidig for ikke at holde læseren på pinebænken.
Det er lykkedes Serpina og Noatan at opspore troldmanden, den kyniske Slangebærer, som hersker over Slangesværdet, det eneste våben, der kan true Serpinas usårlighed. Men det får uhyggelige konsekvenser, da de pludselig står ansigt til ansigt med den grusomme troldmand. Ved hjælp af ild og røde lyn, som sætter bygninger i brand og skaber rædsel hos befolkningen, lykkes det troldmanden at befri ilddæmonen.
Helle Ryding har en fast og trofast fanskare - og læses flittigt af piger fra 12 år og op. Hun har tidligere skrevet trilogien Morganas Kilder. Hun bor i Valby, er uddannet jurist og spiller fløjte.
Citat fra anmeldelse af Serpina i Weekendavisen: ”Bogens verden er både uhyggelig og utrolig smuk, og sproget kombinerer naturbeskrivelser og Serpinas følelser og tanker.” ... "Det er en fantasifuld og uhyggelig fortælling med et lille drys kærlighed oveni."
Helle Ryding fik BMF-prisen for bd. 1 Serpina.
På dette link //youtu.be/kyZN3dCyAn8 kan du se en videopræsentation

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Ryding
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 164 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 501 g
Serie: Klintespind
Udgivelsesdato: 23 May 2013
Oplagsdato: 23 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043411

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk