Magisterium 2: Kobberhandsken

Vis stort billede
Magisterium 2: Kobberhandsken

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Callum Hunts tid på det magiske akademi Magisterium har allerede været fuld af farer, men det er intet mod, hvad der venter ham derhjemme. For da skoleåret er slut, og han tager hjem på sommerferie, finder han ud af, at hans egen far ikke blot mistænker ham for at være ondskaben selv – han planlægger at slå både ham og hans bedste ven, ulven Havoc, ihjel!

Tilbage på Magisterium er en magisk handske forsvundet på mystisk vis, og Callum og hans venner, Aaron og Tamara, står snart over for en farlig fjende …

Anden del af fembindsserien "Magisterium".

***“Nervepirrende fortælling, der både er klassisk fantasy, men som alligevel konstant overrasker. Magisterium-skolen er lyslevende beskrevet, og en række ildevarslende afsløringer vil få læserne til at længes efter næste bog. Fans af både Cassandra Clare og Holly Black vil elske dette nye eventyr.”– Publishers Weekly

Cassandra Clare er forfatteren bag #1 New York Times-bestsellerserien "Dødens instrumenter". Hun har solgt over 30 millioner bøger verden over og udkommer på 35 sprog.

Holly Black er forfatteren bag #1 New York Times-bestsellerserien "Spiderwick-fortællingerne" og en lang række andre populære romaner for børn og unge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cassandra Clare / Holly Black
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originaltitel: Magisterium 2: The Copper Gauntlet
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 162 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 667 g
Serie: Magisterium
Udgivelsesdato: 14 Jan 2016
Oplagsdato: 14 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771054316

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Magisterium 2: Kobberhandsken Forlaget Alvilda