Lying Game 2 - sandhed eller konsekvens

Vis stort billede
Lying Game 2 - sandhed eller konsekvens

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

For ikke så længe siden, havde Sutton alt, en pige kunne drømme om: Fantastiske venner, en sød kæreste, en kærlig familie. Men ingen af dem ved, at hun er død. For at opklare mordet på Sutton, har hendes ukendte tvilling Emma overtaget hendes liv. Hun sover i Suttons værelse, går med hendes tøj og kalder hendes forældre for mor og far.Og Suttons morder holder øje med hver eneste af Emmas bevægelser.

Sutton er seriens fortæller. Hun husker ikke andet fra sit liv end små glimt og stumper. Derfor bliver hun nødt til at lade Emma løse mysteriet om sin egen forsvinden. Men jo dybere Emma graver, jo flere mistænkte finder hun. Det viser sig, at Sutton og hendes venner legede en del lege. Lege, der ødelagde folks liv. Mange kunne ønske at få hævn. Mange kunne ønske Sutton – og nu Emma – død.

Lying Game – sandhed eller konsekvens er andet bind i en serie på i alt fire bøger. Serien er udkommet i flere lande, har ligget på New York Times bestseller liste og er nu også en tv-serie fra ABC Entertainment.

Tredje bind i serien er, Lying Game – øjnene der se.

Om forfatteren:

Lying Game er skrevet af den amerikanske succesforfatter Sara Shepard og har været højt placeret på New York Times bestsellerliste. Hun har tidligere haft stor succes med serien Pretty Little Liars, der også blev en populær tv-serie. I Danmark bliver den vist på Kanal 4.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Shepard
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 17 Jan 2012
Oplagsdato: 17 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740000962

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Lying Game 2 - sandhed eller konsekvens Politikens Forlag