Lokket

Vis stort billede
Lokket

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Johans barndomsven Julie er vendt tilbagetil Amager. Julie har altid været lidt dominerende i deres venskab, men nu harhun også fået former, så hendes magt over Johan er ikke blevet mindre.

Johan er i mellemtiden blevet gode vennermed Jan, men han lever ifølge Julie ikke rigtig op til Johans standard. Ogfodbold og Xbox er pludselig heller ikke helt så interessant for Johan mere.Den irriterende Bertram fra parallelklassen bliver ved med at komme i vejen,når Johan forsøger at komme tættere på Julie. Og Jan begynder at opføre sigmere og mere mærkeligt jo mere Julie trænger tilbage ind i Johans liv. Juliehar taget sin nye veninde Eva med fra Fyn. Og Eva falder hurtigt for Johan, derdog stadig kun har øjne for Julie …

Johan ender som kastebold mellem dem allesammen, og mellem sine følelser for dem, og for sig selv. Hvad er rigtigt, oghvad er forkert? Vil Julie være kærester med ham, eller udnytter hun ham bare?Hvad sker der med Jan, er han jaloux? Og er Eva måske alligevel lidtinteressant, selv om hun ikke er Julie-lækker? Og hvorfor skal Johans far altidvære så mærkelig, hvorfor skal han altid vaske hænder? Og hvorfor lader hansmor bare, som om at alting er helt normalt med faren? Er det måske Johan selv,den er gal med?

Lokket er en bog om venskab, kærlighed ogdominans. Om at skulle stå alene, når forældrene også har deres egne problemerat kæmpe med. Om at føle sig lokket, og om at have mod til at stå ved sine egnehandlinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Rydahl
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609196

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk