Like me

Vis stort billede
Like me

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Hvert klik tæller!
Like me er en højaktuel og underholdende ungdomsroman om kampen for venner og likes på de sociale netværk
Karo har aldrig før mødt en som Jana. Den nye pige i hendes klasse ser ikke bare fantastisk ud, hun har også tjek på alt. Ingen på hele skolen er så populær på det sociale netværk ON som Jana. Og nu er hun også på vej til at blive den nye studievært på ON SHOW.
Hvad Jana kan, kan jeg også, tænker Karo, og kaster sig ud i en nådesløs kamp om at samle flest venner og point på ON SHOW. Men pludselig bliver den harmløse leg til alvor ...
Med Like me har den tyske journalist og forfatter Thomas Feibel skrevet en underholdende ungdomsroman om såvel fascinationen som farerne ved nettet og de uendelige kanaler for kommunikation, det har åbnet for ikke mindst børn og unge i dag.
Bogen giver et troværdigt indblik i en ungdomskultur i rivende udvikling og vil kunne læses af børn og unge fra alderen 11 år.

Thomas Feibel, f. 1962, er Tysklands førende journalist og forfatter inden for feltet ’unge og computere’. Han har skrevet en lang række bøger om emnet, både faglitteratur og skønlitteratur, både om og for børn og unge. Like me er hans seneste roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Feibel
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originaltitel: Like me. Jeder Klick Zählt
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Maj Westerfeld
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 142 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 13 mm
Udgivelsesdato: 23 Apr 2015
Oplagsdato: 23 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602654

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk