Lich ­– Graveyard Herd 1

Vis stort billede Tilføj
Lich ­– Graveyard Herd 1

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Om bogen: Det er sgu da pissetarveligt, Balder skulle dø. Han var sådan en go’ hund, og Rasmus vil ikke finde sig i det. Så da en sær gammel bog påstår, den kan bruges til at genoplive døde kæledyr, skal han ikke tænke sig om ret længe, inden han træffer sin beslutning. Det skulle han nok have gjort. Før Rasmus ved af det, er hans ellers så stille by plaget af sort magi og uddøde monstre. Og hvis det er en dum ide at genoplive en hund, som har været død en dag, er det en endnu værre at genoplive en mor, der døde for over et år siden. For hun vil gerne være sammen med sin familie igen. For evigt, denne gang …

Uddrag af bogen: Da manden endnu en gang bankede på døren, kunne Rasmus høre et kæmpe brag, idet hunden bragede ud gennem hoveddøren og flåede det meste af dørkarmen med sig. Rasmus løb rundt om hjørnet og kunne se to personer ligge foran trappen og stirre rædselsslagne på den monsterhund, som stod foran dem. Den brølede, så savl og rester af jord og pileflet fra kurven regnede ud over dem. Helt hvide i hovedet krabbede de væk fra den, så hurtigt de kunne. Spredt omkring dem var flere foldere af en slags. Rasmus vidste, at han var deres sidste chance. Han kikkede sig omkring og fandt hurtigt noget at kaste efter den. Hunden, som var sat i spring for at flå de ubudne gæster til kødfars, kom med et overrasket udbrud, da en gummibold ramte den på snuden. Den stirrede på bolden og drejede det store hoved mod Rasmus, som hurtigt greb et andet gammelt hundelegetøj.

Om forfatteren: Er født og opvokset på Holbæk-egnen og arbejder som børnebibliotekar. Han er altid på jagt efter den gode historie – hvad enten det er som bibliotekar eller som forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Nordberg Pedersen
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Morten Sjøgreen
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 145 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 238 g
Udgivelsesdato: 07 Jan 2014
Oplagsdato: 07 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793076938

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Lich ­– Graveyard Herd 1 Forlaget Mellemgaard