Latino King

Vis stort billede
Latino King

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den sande historie om en 18-årig narkosmuglers flugt fra et dominikansk fængsel.
Trods sin unge alder har hollandske Castel allerede prøvet lidt af hvert, da han bliver stoppet med halvandet kilo kokain i en dominikansk lufthavn. Hans forsøg på at tjene nogle hurtige penge ender med en dom på otte år i det berygtede fængsel La Victoria. Som den yngste i et fængsel, hvor jungleloven hersker, og vold og overgreb finder sted hver eneste dag, vil han ikke overleve længe. En tilfældig tatovering af en krone på hans arm bliver hans redning. Den er tegn på, at man er medlem af banden Latino Kings, og de beskytter ham. Men hvor længe? Mens Castel kæmper for sit liv blandt forhærdede forbrydere, gør hans mor alt, hvad hun kan for at redde ham. Da en korrupt advokat stikker af med deres sidste penge, må Castels mor i gang med at planlægge en storstilet flugt for at få sin søn hjem til Holland i live.
Latino Kinger Castels egen historie fortalt uden omsvøb og uden at undskylde, men med masser af refleksion og selvindsigt. Læseren får et sjældent indblik i, hvordan en ung mand kan være svag nok til at blive fristet af en tjans som narkokurer og alligevel stærk nok til at overleve selv de mest uhyrlige forhold. Bogen kan læses fra 12 år og op.
Forfatteren Bibi Dumon Tak (f. 1964) har skrevet en lang række anerkendte bøger for børn og unge og vundet adskillige priser i sit hjemland. Hun mødte Castel på en institution for kriminelle unge i Holland og vidste straks, at hans utrolige historie fortjente at komme ud til et større publikum.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bibi Dumon Tak / Castel
Sideantal: 213
Sprog: Dansk
Originaltitel: Latino King
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birthe Lundsgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Sara Ejersbo Frederiksen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Oct 2012
Oplagsdato: 10 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410013

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk