KYS

Vis stort billede
KYS

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ungdomsroman om den første forelskelse i 1940’ernes København.

”Hanhavde en lys, nærmest sandfarvet vindjakke på og rødt, krøllet hår, der hangned i øjnene på ham. Både Anna og Johan stivnede. Det gjorde fyren også, da deri det samme lød en hård opbremsning og råben udenfor. Kommandoer. På tysk.”

Året er 1942. De tyske soldater har besat dekøbenhavnske gader. 15-årige Anna synes ikke altid, at hverdagen er lige let iden lille lejlighed sammen med sine forældre og sin storesøster Vita, som kungår op i fyre. Hendes ældste søster Lisa er allerede blevet gravid. Det skalAnna i hvert fald ikke. Alligevel spekulerer hun på, om hun skal gå hele vejenmed sin kæreste Johan. Hvis hun tør.

Da hun tilfældigvis møder og hjælper en mystisk fyrmed at undslippe tyskerne, vender det op og ned på alting. For hvem er han, denrødhårede med de lysende blå øjne …?

Kys er en intens fortælling om den første kærlighed. Samtidig er det enindsigtsfuld skildring af levevilkårene i Danmark under 2. Verdenskrig.

Om forfatteren

Lone Diana Jørgensen, født 1947, er selv vokset opi København i stor søskendeflok. Hun har i en årrække været fast klummeskribentpå Berlingske Tidende og har etomfattende forfatterskab bag sig, der indbefatter både børnebøger samt ungdoms-og voksenromaner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lone Diana Jørgensen
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 03 May 2016
Oplagsdato: 03 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609509

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk