Katakombens hemmelighed

Vis stort billede
Katakombens hemmelighed

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

14-årige Robert rejser med sin mor til Rom for at udforske en katakombe – en gammel gravplads. En aften sniger han sig ned i katakomben på egen hånd. Men der gemmer sig andet end mystiske symboler nede i de underjordiske gange …
Roberts jagt på gådefulde tegn og symboler i den romerske katakombe går ikke ubemærket hen – samtidig er en gammel, magtfuld munkeorden kommet på sporet af Den hellige stjerne, en amulet, der kan betyde jordens undergang. Uden at vide det bliver Robert en afgørende brik i et større spil.
Katakombens hemmelighed fortæller en spændende og højdramatisk historie om opklaringen af et 2000 år gammelt mysterium. Bogen forener et nutidigt hverdagsliv med skole og fodboldtræning og en ung drengs tanker om livet og døden med spændende arkæologisk viden og kulturhistorie.

Tom Egeland (f.1959) har skrevet en række bøger. Han er nok mest kendt for sine prisbelønnede spændingsromaner om Bjørn Beltø inspireret af arkæologi, historie og mystiske symboler. TURBINE har udgivet Nostradamus’ testament.
Med Katakombens hemmelighed gentager han successen med en spændingsroman for unge. Bogen vandt den norske Arks barnebokpris i 2013 og var nomineret til Uprisen i 2014

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Egeland
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originaltitel: Katakombens hemmelighet
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Koch
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 24 Sep 2015
Oplagsdato: 24 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419764

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk