Kampen om kongevåbnet

Vis stort billede
Kampen om kongevåbnet

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Efter sit første år hos ridder Avalanche må Nara modvilligt drage af sted til Dronningens slot for at deltage i et års væbnertræning. Her hvirvles hun snart ind i nye farefulde begivenheder, da det viser sig, at landets forkælede tronarving har udset sig hende som sin hjælper på en livsfarlig og dumdristig færd for at vinde sig et kongevåben. Nara må straks finde på en dækhistorie, så hun kan komme af sted og forsøge at kapre sit magiske dværgesværd tilbage, for uden det har de ikke en chance. Med sig på rejsen har prinsen også bragt en ung troldmand, som Nara nærer dyb mistillid til. Med god grund skal det vise sig.
Nara får nok at gøre med at holde både sig selv og sin prins i live, og det kommer til at koste hende dyrt. Omkostningerne ved at forfølge drømmen om at blive ridder vokser, og denne gang er hele rigets fremtid på spil.
Kampen om kongevåbnet er andet bind i den succesfulde fantasyserie om Den hvide væbner. Tredje og sidste bind er under udarbejdelse og forventes at udkomme på Turbine i efteråret 2015.
Pressen skrev om første bind:
"Det er lidt ligesom at læse noget af Lene Kaaberbøl... man læser bogen i ét stræk."
Weekendavisen
"Det er et flot, velskrevet eventyr, som med en sprudlende fremdrift vil få mange læsere... Store anbefalinger."
Børn & Bøger

Om forfatteren

Sara Ejersbo Frederiksen har skrevet adskillige bøger til både børn og unge. Hun er cand. mag. i litteraturvidenskab og uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2014. Til daglig arbejder hun som oversætter og redaktør af børne- og ungdomsbøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Ejersbo Frederiksen
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Niels Bach
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 146 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 18 mm
Serie: Den hvide væbner
Udgivelsesdato: 19 Feb 2015
Oplagsdato: 19 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600759

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk