Kære miss Nina Simone

Vis stort billede
Kære miss Nina Simone

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Grusom og gribende ungdomsroman


18-årige Simon har oplevet noget forfærdeligt, og Kære miss Nina Simone er hans beretning om, hvad der skete. Romanen er skrevet som et brev til sangerinden Nina Simone, der har spillet en ganske særlig rolle i Simons opvækst. Pludselig en dag er drengens mor forsvundet, og da faderen kommer under mistanke, begynder Simons verden at styrte sammen. Vi ser alt gennem Simons øjne og får alt fortalt med hans stemme.
Kære miss Nina Simone er en gribende fortælling om en frygtelig forbrydelse og om afgrunden mellem forældre og børn. Spændingen skabes i høj grad ved at lægge fortællingen i munden på en dreng, der fornemmer, at noget ikke er, som det burde være i de voksnes verden, så det kun langsomt afdækkes, hvad der er sket. Tor Fretheim skriver så enkelt, at alle kan læse med, og samtidig er sproget så mættet med betydning, at historien er svær at slippe.
Tor Fretheim (f. 1946) er en norsk journalist, forfatter og oversætter. Han har skrevet en lang række bøger til børn og unge. Mange af hans bøger er oversat til flere sprog, og han har vundet adskillige priser, både internationalt og i Norge. Kære miss Nina Simone vandt i 2012 Riksmålprisen i Norge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tor Fretheim
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Ejersbo Frederiksen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Dec 2013
Oplagsdato: 10 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415025

Sprog

Dansk