Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag

Vis stort billede
Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Olivia er blevet droppet af John. Han vil ikke længere være kærester, og hun kan ikke forestille sig, hvordan hun skal overleve uden ham. For hvem er hun uden sin perfekte kæreste, uden det perfekte forhold? Er hun i virkeligheden typen, som kun kan kysse den, hun elsker? Eller skal hun gøre som Danijel: grine, når man er glad, skrige, når man er gal, bolle, når man er liderlig? Alle har en mening om, hvad man skal. Men der er ting, man må gøre alene, og det er kun Olivia, der kan finde ud af, hvem den rigtige Olivia er.

”Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag” er Sara Ohlssons debutroman. Det er en ærlig og troværdig fortælling om en 17-årig piges første kærestesorg. Om svigtende selvværd, bristede forhåbninger og om at (gen)finde sin egen styrke og turde stå ved sig selv. En historie der samtidig stiller spørgsmålstegn ved de etablerede kønsroller og argumenterer for, at man først og fremmest skal lytte til sin krop i stedet for sladderen i krogene.

Sara Ohlsson har yderligere bidraget til antologien ”Het” med novellen ”Min pyttelilla nästanbrorsa” i 2012. Hun er født i 1977, er vokset op på Öland og bor i dag i Stockholm, hvor hun arbejder på ”Barnkanalen” på SVT.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Ohlsson
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jag är tyvärr död och kan inta komma till skolan idag
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lilian Kingo
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 09 Feb 2015
Oplagsdato: 09 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771411805

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag Turbine