Isa

Vis stort billede Tilføj
Isa

312,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Isa er en fragmentarisk ungdomsroman om pigen Isa, somstikker af fra en anstalt. Vi følger hendes vagabondvandring på bare føddergennem skove og navnløse landsbyer, over marker og langs motorveje. På sinrejse møder hun mennesker – venlige, mystiske, onde og triste mennesker. Enflodskipper, der måske er bankrøver, en mærkelig forfatter, en jæger, der er dø d, en langturschauff ør på afveje. Og på en losseplads møder hun to 14-årigedrenge, hvor hun bedst kan lide den blonde og generte af dem.

Isa er Wolfgang Herrndorfs sidste bog, færdiggjortefter hans død – og så alligevel ikke: Som undertitlen indikerer, er det enufuldendt roman. Ufuldendt, og dog en uforglemmelig læseoplevelse.

”Treogtredivekapitler, scener, dagbogsnotater, mange gange endda kun stikord, ud fra hvilkeman alligevel forstår endnu mere, og til slut en sidste sætning, der måske sletikke er slutningen, men som er så perfekt, så cool og dramatisk, at den godtkunne være det:

Jeg holder pistolen lodret i vejret og kigger med åben mund efterkuglen, ser den stige op, ser den blive mindre og mindre, til den nærmestbliver usynlig mod den mørkeblå himmel, før den igen kommer til syne ogbegynder at falde, direkte ned i pistolens løb igen. ’”

Tobias R ü ther, Frankfurter Allgemeine

Wolfgang Herrndorf (1965-2013), tysk forfatter, maler ogillustrator, som blandt andet har skrevet kæ mpesuccesen ”Tjick”, som tidligere er udkommet på dansk på TURBINE.
Harvundet flere priser for sit arbejde som forfatter. Fik i 2010 konstateret enuhelbredelig kræftsvulst i hjernen, hvilket han bloggede om på sin blog Arbeit und Struktur (//www.wolfgang-herrndorf.de/archiv/).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wolfgang Herrndorf
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originaltitel: Bilder deiner groβen Liebe
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 22 Jun 2016
Oplagsdato: 22 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606577

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk