I et andet liv

Vis stort billede
I et andet liv

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I romanen I et andet liv flettes fem stemmer sammen til en stærk udkantsfortælling om skyld og uskyld, magt og afmagt – og om de mærker vi sætter på hinandens liv, mens vi leder efter en retning i vores eget.

IHSAN bliver ledsaget fra København til en lille jysk flække, hvor den lokale politimand afleverer ham på en institution for utilpassede unge.

JOSEFINE bor i den lille flække og er på vej hjem til en dreng fra klassen for at lave lektier. Hun bliver kørt af sin far, Politimanden.

CLARA bor ved siden af Politimanden og har lagt store planer for aftenen.

NIKLAS er håbløst forelsket i Clara, men er ikke en del af det populære slæng – alligevel er han inviteret med til aftenens fest.

POLITIMANDEN var oprindeligt betjent i København, men efter en uheldig episode blev han forflyttet til Jylland. Nu lever han et liv i slow motion, hvor han bare kan se til, mens de unge omkring ham fucker alting op.

I et andet liv er en del af Zoom On-serien og er skrevet i lix 22.

Pressen skriver:

>>Romanen giver fine beskrivelser af personernes oplevelser, erfaringer og drømme, og en lurende spænding gennem hele romanen tvinger dig til at læse videre.<<

-Lars Larsen, Lektør

>>Palle Smith ved, hvordan man drejer en sort historie fra hverdagen og giver den liv og eftertanke […] Her er fem historier man ikke glemmer lige med det samme.<<

**** -Steffen Larsen, Politiken

>>Det er en udkantsfortælling, men det er en fortælling om at være ung i en svær tid, hvor man til tider har afgørende indflydelse på sit eget liv, og hvor man til tider må følge med strømmen og flokken og lade andre tage beslutningerne. […] Det er en spændende ”fletroman”, der kan læses her. Zoom On-seriens bøger er skrevet, så de kan læses af de fleste, men det er en glæde at der er godt sprog og en interessant og kompleks fortællestruktur i en bog med lix 22.<<
- Bodil Christensen, Bogbotten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Schmidt
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Høst & Søn
Bredde: 125 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 204 g
Serie: Zoom On
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763845489

Sprog

Dansk