Hvis du lyver

Vis stort billede
Hvis du lyver

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

“Vi er bedste venner, vi to, ikke?”
Matias nikker.
“Men jeg er ikke forelsket i dag.”
“Jeg er heller ikke forelsket i dig,” siger Matias hurtigt.
“Godt,” siger Klara og betragter Stjerneskuddalen, hvor byggemaskinerne kører larmende rundt. Solen står højt på himmelen, og Klara er varm i kinderne.”
Klare er snart 12 år og bedste venner med Matias. Men hun er ikke forelsket i ham, som alle ellers tror. I stedet er hun forelsket i den to år ældre overbo Sofie, som altid går i sort tøj og hullede cowboybukser.
Det at hun pludselig forelsker sig i en pige mod alles forventninger, gør sagen lidt mere kompliceret. For hvordan skal hun fortælle om det?
“Hvis du lyver” fortæller på smuk og tydelig vis om den altomfattende første kærlighed. Med en glasklar, poetisk stemme fortæller norske Thomas Marco Blatt om tab, modning og en forelskelse, der er lige så unik, som den er universel.
“Hvis du lyver” er Thomas Marco Blatts første roman for unge, hvori han på fornem vis skildrer en kompliceret ungdomsforelskelse. Han har tidligere udgivet kritikerroste digtsamlinger og vandt den norske Tarjei Vesaas' debutantpris, som hvert år uddeles til årets bedste unge skønlitterære debutant.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Marco Blatt
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originaltitel: Hvis du lyver
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Thomas Takla Helsted
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 146 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 17 mm
Udgivelsesdato: 20 May 2015
Oplagsdato: 20 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601367

Sprog

Dansk