Hotel Hatoff-mysteriet

Vis stort billede Tilføj
Hotel Hatoff-mysteriet

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tim og Walde er bedste venner. Tims far flygtede som ung mand fra Thailand til Danmark, men rejste senere tilbage for at finde sin familie. Under opholdet omkom han, og Tim er nu alene med sin mor. Walde bor med begge sine forældre, men er ofte alene, da de arbejder i udlandet. Drengene prøver at spare sammen til en motorcykel, og de søger derfor et sommerferiejob på et engelsk hotel. Et par uger i London uden forældre, som man så samtidig får løn for, er en fed tjans, mener de. Men allerede ved afrejsen fra Danmark begynder tingene at gå galt. Og ved ankomsten bliver det bestemt ikke bedre. For Hotel Hatoff er i virkeligheden kun en facade for prostitution og slavehandel med kvinder fra Østen. Og for Tims vedkommende viser det sig også at have personlige konsekvenser …

Uddrag af bogen: "Den 30. juni stod Tim på stationen i den lille vestjyske by. En grå skjorte hang ud over hans cowboybukser. Rygsækken var tung. Vejret var tåget, men der var allerede varmt. Klokken var fem over syv. I dag skulle de rejse til London. Tim var glad for, at han ikke skulle rejse alene. Han og Walde havde fået pladsbilletter til tog og færge samt pas. Kl. 7.30 skulle toget afgå fra stationen. Uret viste nu kvart over syv. Walde var endnu ikke dukket op. Tre gange havde han ringet til Waldes mobil. Der var ikke forbindelse."

Om forfatteren: Karen-Sophie Olsvig er født i Odder i 1939, men har boet det meste af sin barndom og ungdom i Svenstrup ved Aalborg. Hun er uddannet folkeskolelærer fra seminarierne i Hjørring og Nuuk. Gift med den pensionerede præst for grønlændere i Danmark og på Færøerne, kunstmaleren Karl-Peter Olsvig, med hvem hun har 3 nu voksne børn. Parret har 10 børnebørn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen-Sophie Olsvig
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 242 g
Udgivelsesdato: 08 Aug 2013
Oplagsdato: 08 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025950

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Hotel Hatoff-mysteriet Forlaget Mellemgaard