Hermelin

Vis stort billede
Hermelin

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Officielt eksisterer de slet ikke,de tusindvis af statsløse børn og unge, som lever på gaden i byen Zorasse. Dehar ingen papirer, ingen rettigheder, og de bliver forfulgt og slået ihjel ikoldt blod af lyssky organisationer. 17-årige Savannah overlever ved at dansefor turister på torvet foran byens basilika, og de penge, hun tjener, tager hunmed hjem til den nedlagte lade, hvor hun bor sammen med en gruppe hjemløsebørn. Men Savannah bliver jaget af den hemmelige tjeneste og slipper kun væk,fordi en mystisk hvidhåret dreng bliver ved med at dukke op i hendes liv på derigtige tidspunkter. Hun kalder ham Hermelin.

Hermelin er enroman om identitet og overlevelse, set fra den stærke danserinde Savannahssynspunkt. Det er en tankevækkende fortælling om et samfund, der, forkrøblet affrygt, slår børn ihjel i tryghedens navn. Romanen er fyldt med spændendebi-karakterer; den sky Hermelin, den stædige journalist Véronique Cantillon,den idealistiske Frederic og den ubehagelige Grégoire, som alle balancerer påkanten af det betændte politiske landskab i romanen.

Linda van Mieghem (f.1948) er en nederlandsk forfatter, der har skrevet mange bøger for børn ogunge. Hermelin egner sig, på grund afsine voldsomme temaer og stærke sprogbrug, til voksne og unge voksne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda van Mieghem
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Originaltitel: Hermelijn
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birthe Lundsgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 29 Sep 2015
Oplagsdato: 29 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601497

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk