Helgi Daner

Helgi Daner Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Som stor dreng bliver Helgi fremstillet for sin rigtige far; Danerrigets drot, Gøtrik, der ellers har regnet sin søn for død. Helgi er af blandet blod, halvt alf og halvt menneske, og hans farmor, dydjen Jofrid, gør, hvad hun kan, for at prygle trolddommen ud af ham. Gøtrik er svag, både som regent og som far. Han er ude af stand til at forsvare sin søn og ender med at give ham til Frankerrigets konge som gidsel og pant for fremtidige skatte.

I Karl den Stores regeringsby, Akka, møder Helgi en rigdom og skønhed uden lige. Han lærer at læse og drømmer om at blive en af kongens riddere, men set med frankernes øjne er han bare den uværdige søn af en æreløs lydkonge. Hvis ikke skatterne bliver betalt som lovet, vil hans hoved blive hugget af og sendt nordpå saltet ned i en tønde.

Gennem mange dramatiske oplevelser tvinges Helgi til at tage stilling. Kan man vælge at kæmpe for det gode, det sande og det skønne, eller er man for evigt bundet til den slægt, man er født ind i? Og uanset hvor maget ens far har svigtet, har man så et ansvar, når fjenden truer?

Helgi Daner er inspireret af legenderne om Holger Danske, som de findes i Karlskrøniken fra 800-tallet.

BEMÆRK DER FINDES OGSÅ EN SÆRUDGAVE, DER INDEHOLDER EKSTRA MATERIALE.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Josefine Ottesen
Sideantal: 540
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Josefine Ottesen
Bredde: 168 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 802 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2014
Oplagsdato: 02 Dec 2014
Varefakta
Reference

b-9788792860354

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk