Halt i livsfare - Skyggens lærling bd 9

Vis stort billede
Halt i livsfare - Skyggens lærling bd 9

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At være i hælene på et par snigmordere kan være dødsens farligt – også selv om man er Ranger.Halt, Horace og Will er sat efter Tennyson og hans usle slæng fra Hibernia til Picta. Det lykkedes nemlig den falske profet fra Outsider-kulten at undslippe, inden han kunne nå at blive dømt for sine forbrydelser i Clonmel, og Halt er fast besluttet på at standse ham, inden han overskrider den scottiske grænse og trænger ind i Araluen.
Will besejrede ganske vist en af Tennysons genovesiske snigmordere i Clonmel – men der er stadig to tilbage. Vil Will og Halts fantastiske evner som bueskytter kunne redde dem frelst gennem en konfrontation med genoveserne … eller står Wills gamle mentor nu over for sin allersidste kamp?
Fantasy-serie, som udspilles i et middelalderligt univers. Will kommer som 15 årig i lære hos Skyggen, som arbejder i det skjulte for kongens efterretningstjeneste. For at klare opgaverne og bekæmpe de onde kræfter, som truer kongen, kræves mod, kløgt, hurtighed og snedighed. Følg Will og hans tro væbnere på deres mange farefulde eventyr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Flanagan
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Birgit Schlifer
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 128 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 503 g
Serie: Skyggens lærling
Udgivelsesdato: 16 Jun 2010
Oplagsdato: 16 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788721035792

Sprog

Dansk

Halt i livsfare - Skyggens lærling bd 9 Gyldendal