Gi' mig arsenik

Vis stort billede
Gi' mig arsenik

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Træfsikker ungdomsroman om 15-årige Elisa, der tager af sted for at købe en dagbog, men kommer hjem og har stjålet verdens smukkeste notatbog, tabt sit hjerte til sangen ”Gi’ mig arsenik”, ændret navn til Elektra og besluttet sig for at blive forfatter. Forfatter-geni, faktisk.

Elektra går nu kun til de timer, hun har lyst til, i stedet vier hun sig til arbejdet med bogen, der skal handle om alt det, der gør hende rasende: At de skulle flytte, forældrenes skilsmisse, de åndssvage mennesker hun færdes iblandt, og frem for alt at hendes bedste ven Katrinas svigt – de, som ellers var hinandens tvillingesjæle! Det er absolut o.k. at være alene, når man er et geni, og den eneste der synes om hende, foruden veninden Maria tilbage i barndomsbyen, er hendes lærer, Anders, som hun møder på sine natlige traveture.
Giv mig arsenik vibrerer af ustyrlige følelser og skildrer den tynde linje mellem venskab og kærlighed og hvad man ikke gør, for at kunne holde det hele ud. Så velskrevet, at den er mere end en almindelig ungdomsroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klara Krantz
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ge' mig arsenik
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Bredde: 142 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 348 g
Udgivelsesdato: 12 Feb 2014
Oplagsdato: 12 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771510560

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk