Fønixens hjerte

Vis stort billede Tilføj
Fønixens hjerte

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den 16-årige outsider Maria Carlsen lever et meget normalt liv, indtil hun en dag kommer i besiddelse af Fønixens Hjerte. Det bliver starten på en rejse ind i en magisk verden, hvor der lever varulve, engle og mange andre væsner, som er både gode og onde.

Uddrag fra bogen: Hun så over på kvinden, men i stedet for den smukke, unge kvinde stod der et uhyggeligt væsen, der var halvt menneske og halvt kæmpeslange. Hele kvindens underkrop var en stor, grøn slangehale. Kvinden hævede sin menneskeoverkrop op, så hun var ansigt til ansigt med Maria. Sammenlagt var kvinden nok ti til tolv meter lang. “Hvad vil du?” spurgte Maria bange og blev ved med at sige til sig selv: Det er en drøm, jeg vågner om lidt, der sker mig ingenting. Kvinden førte Marias hoved helt tæt på sit eget. Maria kunne nu se ind i hendes røde øjne. “Giiv miig Føøniixeenssss Hjeertee,” hviskede kvinden. Hendes stemme var helt forandret –den var nu hæs og slangeagtig.

Om forfatteren: Christina Ramskov kom til verden i 1989 og boede derefter 22 år i Hjallerup i Nordjylland med sine forældre og to søskende. Hele sit liv har Christina villet være forfatter, men hun har på grund af ordblindhed holdt sig tilbage indtil nu.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Ramskov
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 581 g
Udgivelsesdato: 17 Nov 2014
Oplagsdato: 17 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025332

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk