Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!)

Vis stort billede
Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!)

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En skilsmisse er en af de største kriser, der kan finde sted i en familie. For Ida Grønborg Blom kom den som et lyn fra en klar himmel - en kold januarmorgen i 2012. Indtil da havde hun ellers altid set sin familie som "den perfekte kernefamilie" der aldrig ville tage del i den høje skilsmisseprocent.
Gulvtæppet blev revet væk under hende, og hun gik en svær periode i møde fyldt med tvivl, frygt og sorg. Til sidst besluttede hun sig for at starte i terapi for at bearbejde sorgen. Langsomt men sikkert fik hun sat ord på hendes mange tanker og følelser, og sorgen fik lov til at komme op til overfladen. Terapien hjalp hende til at få bugt med nogle uhensigtsmæssige mønstre, hun havde skabt gennem sin opvækst, og som ødelagde hendes selvværd og relationer.
Det var starten på de mange gaver, der kom af krisen. "Krisen, lige meget hvor smertefuld og hård den kan virke, kan blive din vej til udvikling og vækst," som Sofia Manning skriver i bogens forord. Og det fandt Ida ud af. Krisen tvang familien til at snakke om deres følelser - både dem der gjorde ondt, og dem der gjorde dem godt. Krisen skabte et helt nyt bånd mellem Ida, hendes forældre og hendes søster, hvor det blev normalt at vise sin sårbarhed og række ud efter hjælp.
I dag ville Ida ikke være foruden den svære periode og ved at fortælle sin historie og give læseren forskellige værktøjer, håber hun, at læseren kan finde gaven i krisen - eller bare få et lille glimt af lyset for enden af tunellen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Grønborg Blom
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 07 Feb 2016
Oplagsdato: 08 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771704921

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!) Books On Demand